Vi säljer produkter som vi själva använder och tycker om men förutom att vi själva tycker om dem så finner du här några referenser för kvalitén på varorna vi säljer. Vill du själv bidra med några rader om någon av våra produkter är du välkommen att kontakta oss.

Fix-Universal

”Det bästa med Fix-Universal är att man har EN produkt för OLIKA behov, toppen! Själv har jag en stående på toaletten och en i köket som jag använder så gott som dagligen. De är väldigt dryga och mina kopparsaker blir som nya, helt otroligt!”
Christine Gustafsson, Hagshult

”Fix-Universal är jättebra! Min nya spis kan jag lätt och smidigt hålla ren.
Förr använde jag mig utav stålull som repade spisen, men det gör inte Fix Universal.”

Britta Andersson, Hagshult

”Otroligt, Fix-Universal är det första rengöringsmedlet som fungerar utan att min känsliga hud tar skada vid användning! Jag kan dessutom känna mig trygg att städa toaletten trots en liten ettåring som kryper omkring och smakar på allt! Efter bara ett par dagar har till och med min skeptiske man blivit övertygad! Fix-Universal fungerar verkligen!”
Mona-Lisa Daelander, Södertälje

Textilfixaren

”På gång till min sons 30:årsfest upptäckte jag till min fasa att jag hade fått brun foundation på mina vita byxor, katastrof! Textilfixaren löste problemet snabbt och enkelt. Det syntes inte ett spår av fläcken. Dessutom tog det bort flera intorkade jordgubbsfläckar på heltäckningsmattan”
Christine Gustafsson, Hagshult

”En av de finaste bodys som min äldsta dotter haft hade fått ett par gulnade fläckar som aldrig gick bort ens med de starkaste fläckborttagningsmedlen, men med TEXTILFIXaren gick till min förvåning även dessa bort och jag kunde använda den till vår nyfödda bebis!”
Mona-Lisa Daelander, Södertälje